חתונה עם בחור הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/12/2013 | 00:00 | מאת: נינה

שלום לכולם, אני מחפשת למצוא בחור הומו בארון שמעוניין בחתונה כביכול ,,(אני לסבית בארון ), ה"דיל" הוא זמני לשנתיים בערך,, מי שמתאים ומעוניין(צריך שיהיה בגילאים 25-37, ושאינו נראה נשי כמובן ) כל זה תמורת תשלום נאה. אפשר לדבר על כל הפרטים המייל שלי:[email protected] נא לפנות רק מי שרציני ומעוניין בדיל הזה-תוך התחשבות אחד בשני כמובן והבנה.. יש גם מחשבות על הבאת ילדים תודה ושבוע טוב.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים