שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/08/2013 | 16:02 | מאת: אור

שלום שאלה קצת מבלבת אם בחור בשנות ה30 שאין לו ניסיון מיני לא עם גבר ולא עם אישה ואף פעם לא היה לו ואינו רוצה ניסיון עם גבר אלא להנשא לאישה ולהקים משפחה הבעיה היא שיש לו מחשבות של נטיה הפוכה , הכל בגדר מחשבות הוא לא יודע ואינו בטוח איך ואם יצליח להיות עם אישה באינטימיות כמו ליל כלולות ובגלל בעיה זו הוא אינו יוצא לבליינדייט וסגור עם עצמו אבל זה מצער אותו כי הוא כן רוצה לצאת עם אישה ולהתחתן ולהביא ילדים אבל הוא אינו יודע איך יהיה המצב האינטימי איתה הוא חושב במחשבות ונראה כאילו יהיה לו משיכה אבל הכל תאוריה המצב הוא שהוא אינו רוצה לחשוב ואינו רוצה ניסיון של נטיה הפוכה כי הוא חושב בפנים שכן יש לו יכולת להיות עם אישה אבל יש בזה גם עניין של בטחון עצמי כיצד יעזור לעצמו? כי סתם הוא דוחה שידוך וזה חבל. תודה

שלום אור, לא ניתן ליצור "יש מאין" או במילים אחרות להפוך את המשיכה המינית לגברים למשיכה לנשים. הרצון שלך להפוך לסטרייט הוא רצון רציונאלי ונורמטיבי (כי כך מקובל, במיוחד במגזר הדתי והחרדי), אך המשיכה המינית לגברים אינה יכולה להשתנות כתוצאה מהרצון הזה. עם כל הקושי שהדבר מציב בפניך, אני מציע לך להיעזר במי שיש לו יותר ניסיון בעזרה לבחורים דתיים במצבך: hod.org.il. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים