אהלן גידי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/06/2013 | 23:52 | מאת: שם בדוי

גידי , פונה אליך בקשר לקביעה מינית. אני בן 18,עדיין בתול. מרגיש משיכה לשני המינים-מדי פעם משיכה לגברים,ומדי פעם משיכה לנשים. אך אני לא נמשך לסקס עם גברים.לא מצליח להגדיר את זה-מרגיש שאני נמשך לגבר אבל לעשות איתו סקס זה משהו שלא עושה לי את זה.אני לא מתחרמן מהמחשבה על " לקבל " , אם כבר המחשבה על "לתת" יותר מעוררת אותי.אני לא נמשך לאיבר המין הגברי. אני צופה בפורנו גייז ולפעמים מאונן עליהם. האם כבר עכשיו אני יכול להגדיר את הזהות המינית שלי ללא התנסות מינית ? או אולי אני יכול לגלות דברים חדשים לאחר התנסות מינית ראשונה ?

שלום לך, אתה אכן מאוד צעיר מכדי לקבוע הגדרות, שגם אין להן חשיבות רבה. המשיכה המינית, במיוחד כאשר קיימת גם משיכה לגברים וגם לנשים, משתנה לאורך החיים, קל וחומר בגילך הצעיר. לפי תיאוריך נכון לשלב זה, אתה ביסקסואל: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 רצף המשיכה המינית, כפי שפותח ע"י אלפרד קינסי, נע מהומוסקסואליות בלעדית להטרוסקסואליות בלעדית, ובתווך 5 דרגות של ביסקסואליות. בתקופות חיים שונות נטייה אחת דומיננטית יותר ובתקופות אחרות נטייה אחרת. לחוויות שתצבור עם גברים ועם נשים יהיה ללא ספק תפקיד מכריע בעיצוב הנטייה המינית שלך. יתר על כן, החלטה על זוגיות עם אחד המינים אינה מתקבלת אך ורק על סמך משיכה מינית, אלא מעורבים בדבר גורמים נפשיים אחרים, רגשיים וקוגניטיביים, שגם הם ישפיעו על עתידך. בינתיים, תן לזמן ולהתנסות לעשות את שלהם. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים