שאילה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/06/2013 | 10:35 | מאת: ראול

אני גבר בן 59 אוהב מאוד נשים, היתי נשאוי 20 שנה, יש לי 3 ילדים, תמיד אהבתי ו אוהב נשים, אם על סמך אוהב לרואת פין, או אפילו למצוץ זה עושה אותי הומו? אני לא אוהב ככלל גברים, לא אוהב להתנשק איתם, אבל רק את אבר מין מה זה אומר

שלום ראול, מיניות האדם נעה על פני רצף וחלק גדול מהאנשים אינו אך ורק הומוסקסואל או הטרוסקסואל. החוקר אלפרד קינסי פיתח רצף בן 7 דרגות הנע בין הומוסקסואל בלעדי להטרוסקסואל בלעדי וביניהן 5 דרגות של ביסקסואליות. במקרה שלך אתה נמשך לנשים הרבה יותר מאשר לגברים ולכן תהייה הרבה יותר קרוב לקצה ההטרוסקסואליות הבלעדית, אם כי לא ממש בקצה: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

14/06/2013 | 17:29 | מאת: בעילום שם

גידי נדמה לי שמה שראול מנסה לתאר זה שהוא נמשך לנשים עם פין אך לא לגברים עם פין ומכאן שזו משיכה לטראנסג'נדרים- ואין לזה עדיין כינוי/שם אלה שנמשכים לטראנסג'נדרים תמיד נמשכים גם לנשים רגילות אך הרבה פחות (סלידה)לגברים בוודאי יש לזה השפעה מרובה יותר היום מהאינטר-חטא כלומר אינטרנט

14/06/2013 | 18:44 | מאת: ראול

יש אפשרות לפי התשובה שקיבלתי בעילום שם, שאני נמשך ל טרנסזינדרים, או ממש בחורה שניראה טוב, רגלים גוף ממש אישה, אבל יש לה פין, אם כך מה זה אומר פעם היה לי ניסיון כזה יצליח כול הזמן שהינו לבושים, כמו נשיקות, ממש היתי חם, גם מצצתי לה או לו איך שאתה רוצה, אבל היה לי די קשה לקיים יחסי מין, א) לא היה לה חזה ממש, אז הכול פעל יפה לבושים תודה קצת מבולבל הסיפור לא?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים