לא רוצה להיות לסבית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/06/2013 | 22:57 | מאת: ורד

שלום, לפני כמה חודשים נכנסתי ל "מה השם שלי אומר עליי" והיה כתוב שם מבולבל מינית מאז אני מרגישה כאילו אני באמת כזאת אני לא רוצה להיות כזאת אני כל הזמן בוכה אני בקושי אוכלת והמחשבות האלה לא נותנות לי מנוח וחשוב לי לציין שעד שקראתי את זה המחשבות האלה בחיים לא היו לי אני לא רוצה להיות כזאת... בת16

14/06/2013 | 17:18 | מאת: בעילום שם

אני אצוטט קטע כתוב מתוך הספר אישיות : תיאוריה ומחקר של האוניברסיטה הפתוחה "בדרך של ניסוי וטעייה והסתכלות מתוחכמת הצליחו מגידי עתידיות לעמוד על הרבה תופעות חשובות, שהפסיכולוגיה גילתה רק שנים רבות לאחר מכן" "כשם שהאלכימאי קדם לכימאי, "רופא העשבים"-לרוקח,והמיילדת לגינקולוג, כך קדם "קורא המחשבות" לפסיכולוג. ואמנם "קורא המחשבות" נחשב לפסיכיאטר של םשוטי העם, ואם היה פיקח דיו,ידע לרכוש לעצמו מאמינים רבים." "מגיד העתידות הוא מומחה מדומה אך מוכשר, שניחן בדקות הבחנה, בידע רב על אופי האדם, ובביטחון עצמי ניכר ביכולתו לפרש אופי זה. תכונות אלה מסייעות לו לעמוד במהירות על אישיות הלקוח,שעליו אין הוא יודע למעשה דבר, ולרכוש את אמונו. כושר זה של מגיד העתידות מבוסס על מרכיבים אחדים: א. יכולתו לעמוד על אישיות האדם על סמך תכונות נצפות השכיחות באוכלוסייה (כמו גיל,הופעה חיצונית,ביישנות וכדומה). ב.יכולתו לעמוד על הבעיה שבעטיה האדם פונה אליו, תוך התייחסות לבעיות השכיחות בקבוצה שהלקוח נמנה עמה. ג. יכולתו לנצל רמזים מהלקוח ולהתייחס אליהם מיד ד. שימוש בשפה עמומה וכללית מאוד,שכל לקוח יכול לפרשה לפי נטיות לבו. ה. שימוש בשיטה של ניסוי וטעייה בזמן השיחה עם הלקוח, אם כיוון אחד מתגלה כמוטעה, מגיד העתידות בוחר מיד בכיוון אחר." עד לפה אני מצוטט בכול אופן בעידן של היום יש המון בלבול ואת יכולה להיכנס ל"מה השם שלי אומר" בהרבה מקומות ולא תמיד תקבלי את אותו הדבר מן הסתם.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים