שאלה חשובה - המשך

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/06/2013 | 00:07 | מאת: צחי

וגם לא קיים סיכוי אם היורק הוא נשא איידס למשל והרוק נוגע בחור של איבר המין? תודה

שלום צחי, ברור שאם האדם אינו נשא, אין בכלל סיבה לדאגה (גם ביחסי מין אנאליים). גם אם הוא נשא והרוק נוגע בפי השופכה, אין כל סיכון הידבקות. על מנת שהנגיף יעבור צריך להיות מגע בין נוזל הזרע או הדם לנוזל הזרע. רמת הנגיף בנוזל הרוק נמוכה מדיי מכדי להידבק ואין כל מגע עם דם שחוזר לגוף (כמו בחדירה שמגע אנאלי וקיימת אפשרות שנוזל הזרע ייגע בדימום כשהדם חוזר למחזור הדם). בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים