שלום לך דר גידי..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/06/2013 | 11:43 | מאת: הגאון מבאר שבע

רציתי לשאול אותך אם אתה מכיר מטפל או מטפלת או קבוצה שעוסקים במיומנויות חברתיות (כישורים חברתיים) שהם גיי פרינדלי באזור הדרום? מרכז? אני מעדיף במחיר מוזל פחות מ 200 שקל אם יש בכלל... יש לי עוד שאלה אחת - אם וכאשר אצליח לחיות בביטחון מלא ואעבור את הטיפול כנדרש, האם אוכל לשנות את הנטייה המינית שלי שככה אהפוך להיות סטרייט? או לפחות כביסקסואל? תודה ושבת שלום.

שלום לך, אינני מכיר מטפלים באזור הדרום. רוב המטפלים ההתנהגותיים-קוגניטיביים עוסקים בהקניית מיומנויות חברתיות (אם כי טיפול כזה יעיל יותר בקבוצה). בתשלום של 200 ש"ח לפגישה ניתן אולי להשיג טיפול כזה במסגרת הביטוח המשלים ולשם כך עליך לפנות לקופה"ח שלך. אם לא קיימת בך כל משיכה מינית לנשים, שיפור הביטחון העצמי שלך לא יהפוך אותך מהומו לסטרייט. הוא יכול לתרום באופן כללי לשיפור יחסיך הבין-אישיים ובכלל זה גם להקנות לך את התעוזה הדרושה להתחיל קשרים, ללא קשר לנטייה המינית. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים