מחפשת הצלתה לפסיכולוג לבני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/05/2013 | 08:59 | מאת: אורית

באיזור תל אביב

שלום אורית, לצערנו, אנו מנועים מלפרסם כאן המלצות על פסיכולוגים בשוק הפרטי, שכן הפורום אינו מהווה במה פרסומית. אם תפרסמי את הודעתך עם כתובת דוא"ל, גולשים עם המלצות יוכלו לשלוח לך אותן שלא על גבי הפורום. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים