פלאפון לא זמין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/04/2013 | 09:02 | מאת: שמעון שמעון

דליה שלום וברכה. ראשית סליחה על שתי ההודעות, אני בטעות לוחץ על אינטר במקום לעבור לתוכן ההודעה. שנית רציתי ליידע אותך שאתמול הפלאפון שלי לא מגיב ואין מסך, בקיצור לא זמין, כך שאם יהא משהו בשבועיים הקרובים מסר בשבילי, אשמח לקבל אותו במייל, ואני מקווה שיתקנו לי את המכשיר בהקדם, שאוכל להיות זמין לקבל שיחות. בתודה מראש שמעון שמעון

04/04/2013 | 00:33 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום שמעון, תודה על העדכון. רשמתי לפני את הדברים. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים