שאלה לד"ר גלבוע

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/02/2013 | 19:07 | מאת: רונה

רציתי לשאול אותך האם ע"פ נסיונך הרב וקריאת מחקרים בנושא, האם היו מקרים בעבר והאם אפשרי לגרום לאישה סטרייטית שהתאהבה ונמשכה לגברים, להתאהב ולהימשך לאישה? לא מדברת על סטרייטית ששכבה עם אישה והיה לה נחמד מאוד אבל בסופו של יום תעדיף גבר על אישה, אלא על אישה שממש נקשרת ומתאהבת באישה ואף נהנית לשכב איתה ונמשכת לגוף שלה. תודה מראש

20/02/2013 | 22:57 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רונה, אכן מנסיוני ראיתי שהכל בחיים אפשרי וגם האפשרות שציינת קיימת ואף נתקלתי בכמותה ממש במציאות. השאלה שיש לשאול היא: האם הדברים הללו נוצרו פתאום, כך סתם יש מאין? או שמא מדובר במשהו שהיה חבוי, נסתר ולא מודע לאשה עצמה ולפתע באיזה מפגש משמעותי עם דמות מיוחדת עבור האשה- פרצו הדברים החוצה אל המודעות והדבר הביא לשינוי משמעותי בהיבטים הרגשיים, במשיכה הגופנית ואף באורח החיים. אנשי המקצוע והחוקרים בתחום מאמינים, כי יותר משמדובר במשהו פתאומי חסר מקורות בהוויתה של האשה,- מדובר בדברים קיימים שהיו בעבר, אך הודחקו. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים