מידע באשר לתור שנדחה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/02/2013 | 21:49 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רב שמעון, מאחר שהנסיונות ליצור עימך קשר לא צלחו, אנא צור קשר טלפוני עם המחלקה לכירורגיה פלסטית (03-5302416) והשאר עבורי את מספר הטלפון העדכני שבאמצעותו ניתן להשיגך. כך תוכל להיענות במהירות האפשרית ולקבל מענה לשאלותיך. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

13/04/2013 | 19:46 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רב שמעון, מאחר שהנסיונות ליצור עימך קשר לא צלחו, אנא צור קשר טלפוני עם המחלקה לכירורגיה פלסטית (03-5302416) והשאר עבורי את מספר הטלפון העדכני שבאמצעותו ניתן להשיגך. כך תוכל להיענות במהירות האפשרית ולקבל מענה לשאלותיך. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים