זימון לניתוח שהתבטל בלי מועד ידוע

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/02/2013 | 11:11 | מאת: שמעון שמעון

ג.נ. אני הייתי מיועד לניתוח ב- 28.01.2013. היות ואין מנתח הניתוח נדחה לתאריך בלתי ידוע. כשהייתי במעקב אצלך הייתי מקבל מידע מה קורה איתי, ואילו כעת שהפסקתי לבוא אליך. איני יודע כלום. יש י כמה שאלות, והן: 1. כשימצא רופא מחליף האם יזמנו אותי לניתוח. 2. לגביי הבדיקות הרפואיות שעשיתי בודאי לא יהיו שמישות כך שאצטרך לעשות מחדש. 3. האם מישהו יידע אותי ברגע שיזמנו אותי לניתוח.4. האם אקבל ניירת מחדש לזימון לוועדה ואישפוז לניתוח שבהם אצטרך להמציא התחייבויות מקופת חולים. כי מה שיש לי תקף עד 31.03.2013. ניסיתי להתקשר לריקי שהחליפה את תמי שלח שיצאה לפנסיה, לא היה מענה, לא מהפלאפון האישי ולא מטלפון במשרד. בתודה מראש שמעון שמעון

12/02/2013 | 23:05 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום שמעון, יצרו עמך קשר טלפוני בהקדם ותוכל לקבל הסבר ממצה לכל שאלותיך ואף תוכל לשאול שאלות נוספות. באשר לאפשרויות ליצור קשר עם הוועדה לשינוי מין בתל השומר: היות שבבית החולים מתקיימת בימים אלה בנייה רצינית, ואף במחלקה לכירורגיה פלסטית יש שינויים באיכלוס החדרים, מומלץ להתקשר למחלקה עצמה (03-5302416)ולהשאיר הודעה עבורי, כולל מספר טלפון לחזרה אל המטלפן. משאיר ההודעה יקבל בהקדם טלפון ישירות ממני.אגב, ניתן להשאיר הודעה בכל שעה שהיא ולאו דווקא בבקרים. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים