זימון לניתוח שנדחה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/02/2013 | 10:56 | מאת: שמעון שמעון

15/02/2013 | 22:32 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רב שמעון, מאחר שהנסיונות ליצור עימך קשר לא צלחו, אנא צור קשר טלפוני עם המחלקה לכירורגיה פלסטית (03-5302416) והשאר עבורי את מספר הטלפון העדכני שבאמצעותו ניתן להשיגך. כך תוכל להיענות במהירות האפשרית ולקבל מענה לשאלותיך. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

16/02/2013 | 08:50 | מאת: שמעון שמעון

ד"ר דליה גלבוע שבת שלום ראשית אני מתנצל שלא עניתי לצלצולים. היות והופיעו לי מספרי טלפון לא מוכרים לא עניתי. לאחרונה אני מקבל שיחות ממספרים בלתי מזוהים, אם זה לקבלת הלוואות,או דברים שאיני מעוניין בהם, טלפון אחד שהיה עם מספר,כשבדקתי אותו באינטרנט ראיתי שהינו על שם בעלך, ולא החזרתי צלצול, ראשית איני יכול לדעת אם את בבית, ואולי הינך עסוקה, שנית איני יודע מי ירים את השפופרת. אזי אני שוב מתנצל על הטרחה שגרמתי לך. המספר שצלצת אליו היה נכון. בתודה מראש שמעון שמעון

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים