לגבי חלקים בגוף

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/02/2013 | 22:24 | מאת: בימן

אני ביסקסואל אבל לא לגבי זה פניתי אליך בהודעה זו. מה שמדאיג אותי זה ששמתי לב שאני נמשך בבנות כמעט לגמרי רק לירכיים(זאת אומרת לקימורים שבצדי הגוף) ולרגליים ואני לא בטוח אבל יש פעמים שאני גם מפנטז על הבטן תחתונה של בחורות בכל מקרה באתי לשאול האם זה צריך לעורר דאגה מצדי שחוץ מלחלקים אלה אני לא נמשך לחלקים אחרים כמו שדיים וישבן? כי כאילו אני לא מרגיש כמו כולם. זה נראה לי נורא מוזר בייחוד שפעם הייתי נמשך לשדיים ותחת בימי ההתבגרות שלי ואיך זה בכלל שהאהבה לחלקים בגוף משתנה עם השנים?

שלום בימן, הסר כל דאגה מלבך. אנשים שונים נמשכים לחלקים שונים בגוף האישה ובגוף הגבר. נשים רבות משקיעות משאבים רבים בחיטוב הירכיים ועיצוב הבטן ובמו עיניי ראיתי אפילו סדנאות המיועדות בדיוק לעיצוב חלקים אלה במכוני הכושר השונים. תוכל לראות זאת גם בסרטונים רבים ביוטיוב. התמקד במה שאתה כן נמשך אליו ולא במה שלא וגם לא במה שמושך אנשים אחרים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים