אובייקט המשיכה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/02/2013 | 23:52 | מאת: דויד

אודה לך אם תוכל להסביר לי פסיכולוגית/אישיותית מה זה אומר, שאני נמשך אל הישבן של הבחור/ה, וגם את החלק העירום של הטבור [כמו שהיה פעם באופנה], [בכלל לא לשדיים] אני מודה לך מאד

שלום דויד, אם אתה נמשך מינית גם לנשים, פירושו של דבר שאתה ביסקסואל. אם אתה נמשך אך ורק לגברים, ובתוכם לאזורים שציינת, פירושו של דבר שאתה הומוסקסואל. גם לסטרייטים וגם להומואים (וכמובן, גם לנשים סטרייטיות ולנשים לסביות) יש איזורים מסוימים בגוף ש"עושים להם את זה" מבחינה מינית. לא בכדי לא רק שיש מכוני כושר רבים, אלא בתוכם גם סדנאות ספציפיות רבות לעיצוב חלקים שונים בגוף (למשל, בטן, ישבן וכד'). ייתכן שמשיכה לישבן של גבר ולטבור עולים בקנה אחד עם נטייה קצת יותר אנדרוגנית, כלומר, להימשך לבחורים שמבחינות מסוימות מזכירים בחורות (למשל, המשיכה שלך ל"חולצות בטן") ולכן יש לבדוק האם אתה נמשך גם לנשים. ובכל זאת, מדובר בתת-משיכה בתוך המשיכה הכללית לגברים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים