הבן שלנו סיפר לנו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/01/2013 | 22:27 | מאת: הורים מודאגים

שלום אנחנו זוג הורים שאוהבים את הבן שלנו ,לאחרונה סיפר לנו שנטייתו לבני מינו,למרות שהיה בקשר שנים עם חברתו והיה נראה כי הכל בסדר,הוא סיפר שהוא דומיני , האמת ,נרגעתי , אבל אני לא רוצה להציק לו ,ולבקש ממנו שלא יוותר על חברתו ,במיוחד שסיפר כי מרגיש מעולה עם החבר הגבר כמו שלא הרגיש מעולם עם בנות וחברות... אני רוצה שירגיש בנוח עם בחירותיו והעדפותיו ולא ישקר לנו רק כדי שנרגיש טוב,אם טוב לו ואנחנו מכירים את הילד שלנו וכנראה נעים לו והוא מגלה משיכה שעושה לו טוב אז למה אנחנו משתגעים? האם זה עובר .?האם אפשר להיות ממש זוג בין שני גברים ? האם לתת לו להתנסות ולא להתערב ? רוב תודות

01/02/2013 | 23:23 | מאת: אריה

ראשית גילוי נאות אני לא פסיכולוג ולא פסיכיאטר. ידוע שנטיה מינית היא לא דבר שניתן לשינוי. גם לא בטיפול. לא ציינתם בן כמה הבן. בגיל ההתבגרות כאשר המיניות עדיין לא מעוצבת, יתכנו כל מיני התנסויות עם בני אותו מין, זה לא בהכרח מעיד על הומוסקסואליות.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים