סוג של שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/01/2013 | 22:02 | מאת: ישראל

אודה לך מאד אם תוכל להסביר לי את ההגדרה הנפשית/פסיכולוגית על הנטיה שלי [ושל עוד רבים] אני לבן ונמשך מאד לשחורים. תודה

שלום ישראל, אין כל הגדרה למשיכה לבני מוצא או גזע מסוים, כשם שבקרב סטרייטים אין כל הגדרה להעדפת בלונדיניות או כהות-עור. ההגדרה של הומוסקסואליות התפתחה מבחינה היסטורית על רקע ראייתה כהפרעה נפשית בעבר. בתוך כל נטייה מינית קיים עניין של טעם אישי ומשיכה לבעלי מראה מסוים. יש המעדיפים דומים להם ויש המעדיפים שונים מהם. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים