עזרה במילוי שאלון- פניה לחברי הפורום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/01/2013 | 17:58 | מאת: מירב

שלום, שמנו מירב וגלי ואנו סטודנטיות לתואר ראשון לפסיכולוגיה באו"פ. במסגרת לימודינו אנו עורכות מחקר העוסק בתפיסות עצמיות ומיועד לגילאי 18-35 נשמח אם תוכל/י למלא שאלון קצר בנושא. השאלון הינו אנונימי ושימושו לצורך המחקר בלבד. רק להכנס ללינק.בתודה מראש על שיתוף הפעולה. https://docs.google.com/spreadsheet/gform?key=0An7-QvJk6TK3dDFLQlBrSUtrenRCTWxLeUlyS1VDNnc#invite

14/01/2013 | 00:23 | מאת: חבר פורום

הייתי שמח לענות על השאלון אם הוא אכן היה אנונימי. לצערי הקישור מחייב אותי להתחבר לחשבון הג'ימייל שלי לפני שאני יכול לגשת למסמך עצמו, וזה דבר שאני לא מוכן לעשות (אפילו אם אתן מתחייבות שאין לכן דרך לראות את פרטי החשבון שלי). אם תהיה דרך אחרת למלא את השאלון שלא תדרוש שום פרטים אישיים - אשמח לעזור ולמלאו. בהצלחה לכן בכל אופן!

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים