תלאות בדרך לניתוח המיוחל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/12/2012 | 17:18 | מאת: שמעון שמעון

ד"ר דליה גלבוע ראשית שנה טובה. איני יודע אם תוכלי לסייע לי,אך הייתי רוצה ליידע אותך ואת הגולשים, מה עובר גבר בן 60 שצפוי לעבור ניתוח, ותאריך שנקבע, כעת הינו עלום. אני מ- 2008 התחלתי את הטיפול ההורמונלי עם הפסקה של חצי שנה, מחשש להתקע בהוצאות שיהיו מעבר ליכולתי, בתחילה לעגו לי גיחכו עוברי אורח, ולעיתים גם הצעות מגונות, למרות זאת התמדתי ובאפריל נקבע לי תאריך ניתוח 28/1/2013. לרוע מזלי יו"ר ד"ר חיים קפלן שהוא גם המנתח יצא לשנת שבתון. אין מידע לגביי הזימונים מה איתם, מה לגביי הבדיקות ההכנה לניתוח שעשיתי, האם יקבעו תאריך. האם אקבל טפסים בכדי להמציא התחייבויות חדשות. מה לגביי הבדיקות האם אצטרך לעשות שנית, לפני חודש עשיתי בדיקות דם וביניהם בדיקת איידס. תוצאות הבדיקה רופא המשפחה טוען שלא קיבל אותן, היום עשיתי שוב בדיקות דם ביניהם גם בדיקת איידס, אני מקווה שהפעם התוצאה תגיע ליעדה. כמו כן כדורים: אנדרוקור 50 ודיאנה 35 שאני נוטל יום יום. המלאי שלקחתי ע"פ מרשם מפרוסור קרסיק יספיקו עד פברואר. רופא המשפחה שהסברתי לו, אמר לי שללא מרשם מפרופסור קרסיק, הוא אינו מנפיק מרשם לבית מרקחת של הקופה שאליה אני משתייך. פניתי לפניות הציבור של הקופה וגם שם נעניתי בשלילה. פניתי לבי"ח שיבא ונאמר לי הזימונים עד מרץ תפוסים. פניתי דרך אתר שיבא לפרופסור קרסיק שיבין את מצוקתי וינסה לעזור לי, שלחתי פקס גם למספר שנמסר. מקווה לקבל תשובה לפניותי. כמו כן תמי שלח המזכירה נאמר לי שיצאה לגימלאות וריקי שנמסר לי מס' הפלאפון שלה. כשדיברתי איתה אמרה שהיא חולה. ראשית מאחל בריאות שלמה. לגביי הרופא המנתח אמרה לי שעדיין לא נמצא.זוהי דרך היסורים שעדיין לא הסתיימה. לפי החרדות שמספרים לי צפוי לי עוד תקופה קשה. הקרובים שאיתם אני מדבר ושומעים את תלאותי אומרים שמעון רד מזה למה לך? ואני צריך להחזיק מעמד ולא להתייאש לא להישבר. עד כאן סיפור חיי

01/01/2013 | 22:43 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רב שמעון, כל מילה שלך במקומה והצדק עימך. אכן, לא מגיע לך לחכות עוד זמן נוסף,לאחר התהליך שעברת בצורה כה מוצלחת. כה חבל , שהנסיבות שנוצרו גרמו לדחייה. אני מאמינה ומקווה שלא תתייאש, שכן כל העוסקים בנושא במסגרת הוועדה והמחלקה לכירורגיה פלסטית במרכז הרפואי ע"ש שיבא, עושים מאמצים למצוא פתרון למצב בהקדם האפשרי. ניתן להאמין שהדברים יסתדרו ותגיע אל היעד שלך, גם אם יקח יותר זמן. בינתיים, מתבצעים במוסד האמור, ניתוחים נוספים הנדרשים למבקשים לשנות את מינם, כמו: הגדלת או הקטנת חזה, לפי הצורך והמקרה ועוד. אתה מוזמן גם כן לפנות לבירור הדבר, אם יש לך צורך בכך. באשר לקבלת התרופות הנדרשות לך(ההורמונים הנשיים שאתה מקבל), תוכל לקבל סיוע על מנת לקבלן באופן מיידי. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

02/01/2013 | 14:59 | מאת: שמעון שמעון

לד"ר דליה גלבוע צהרים טובים, ראשית, תודה על הסימפטיה, שנית, לא נואשתי, למרות שאחיותי, מקוות שהקשיים, ישכנעו אותי לרדת מנושא הניתוח. אם חיכיתי 60 שנה אוכל לחכות עוד, על אף, שהייתי מעדיף, כבר, לסיים עם הכדורים שאני לוקח כעת, הן מגבילות בתזונה, ומשפיעות על הגוף, אמר לי, בזמנו פרופסור קרסיק, שמעון, אתה מתעלל בגופך, במיוחד בגילך המבוגר. אשמח מאוד, אם תוכלי לסייע בידי לקבל מרשמים, אם יזדקקו לבדיקות תוקפתיות שהייתי עושה, שיגידו, ואני אבקש מרופא המשפחה, כך שיראו את תוצאות הבדיקות, רק שיגידו, שאספיק לקבלן בזמן, בנוסף, אצטרך לדבר עם הרוקחת במרפאה, שתזמין לי אותם, כי כמה פעמים, אמרתי לרוקחת, שזהו איני צריך אותם, אך המציאות טופחת לי בפנים, פעם אחר פעם. בתודה מראש שמעון שמעון

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים