האם נעלמו מהפורום הודעות ?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/07/2005 | 18:43 | מאת: zxcvbn

בפרט שתי הודעות שכתבתי לאחרונה ועליהם קיבלתי תגובה.

25/07/2005 | 19:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום zxcvbn , גם אני לא רואה את ההודעות וחבל, כי הדיון היה חשוב. אנסה לבדוק עם הצוות הטכני של האתר, אם כי לא הייתי תולה בזה יותר מדיי תקוות. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

26/07/2005 | 01:11 | מאת: zxcvbn

אל דאגה, העתק הדיון נימצא ברשותי ואם יש צורך אשמח לפרסם את ההודעות מחדש.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים