האם לחפש בחורה דו-מינית לחתונה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/12/2012 | 04:12 | מאת: ניס

שלום, אני אם אנסה להגדיר את עצמי אז אני נמשך לשני המינים. היו לי מערכות יחסים עם נשים לא פשוטות שבמהלכן היה קושי בנושא של חדירה אבל כל המסביב היה סבבה וגמרתי וגם הבחורה גמרה והגענו שנינו לסיפוק מיני. בנוסף לבחורות יש משיכה לטייפ מסוים של גברים מבוגרים בלבד עם חזות ספיצפית שמושכת אותי, שם הכל מבולבל הכל לא מובן אחרי גמירה יש רצון לברוח ולהיעלם ויחד עם זאת תמיד חוזר. בשנה האחרונה במערכת יחסים עם גבר . מערכת מסוכבת מורכבת כואבת. אני מאמין שכן יש לי רגשות אליו אבל זה מתערבב עם משיכה מינית האם זה חבר וחברה מה בדיוק קורה בינינו ומה יהיה איתנו הרי אני רוצה להתחתן ולהקים משפחה. היו לי כמו שכתבתי בהתחלה 2 מערכות יחסים עם נשים. שהם למעשה נגמרו בעקבות זה שסיפרתי שיש לי משיכה לגברים והתנסתי עם גברים. הבחורות שאהבו אותי לקחו את זה קשה בבכי ובכל זאת נשארו איתי אבל הקשר לא החזיק. זה נגמר כזה הראשונה אני פשוט באתי וחתכתי כי היא לא הייתה משקיעה ולא היה אכפת לה. והשנייה פשוט אמרה שהיא אוהבת אותי אבל מפחדת ולא מסוגלת להמשיך בקשר. מה אני עושה? איך אני אכיר בחורה שאוכל להתחתן איתה. אני יודע ומכיר את עצמי שיש לי נטייה כן לספר וכן לשתף במיוחד כאלה שאני מרגיש שאני אוהב אותן ואני נפתח מהר והרי איך אוכל להסתיר סוד כזה ולהיות עם גבר ואחר כך לחזור למיטה. ניסיתי את זה בשתי המערכות יחסים וזה היה סיוט . שקלתי לנסות להכיר מישהי דו מינית ככה מראש שאוכל לומר לה שמעי אני גם כמוך. האם זה יהיה טוב עבורי ? ואיך אני מתחיל בכלל לחפש בחורות כאלה? תודה

שלום ניס, נשמע לי שאתה רץ מהר מדיי לפתרונות מעשיים, לפני שהגדרת לעצמך מה הבעיה. לפי תיאוריך, למרות שהצלחת לקיים מערכות יחסים עם בני שני המגדרים, כולן הסבו לך (ולעיתים גם לצד השני) סבל. ייתכן שהסבל מורגש רק סביב הנטייה המינית הכפולה וייתכן שיש לו מקורות נוספים. לכן, אינני סבור שקשר זוגי עם בחורה ביסקסואלית הוא הפתרון, שכן גם בו ייתכן מאוד שהמרכיב המרכזי יהיה סבל וכאב בגלל אי אלו מטענים שאתה מביא לקשר. לדעתי, אתה מחפש פתרון שעל פניו נראה "הגיוני" לבעיה שאינה הגיונית אלא רגשית. המלצתי היא, על כן, לפנות לטיפול פסיכולוגי, כוללני (כלומר, לאו דווקא ממוקד בנטייה המינית) כדי להבין, בין היתר, מה גורם לכך שכל מערכת יחסים שלך כרוכה בכל כך הרבה כאב. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים