חיפה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/11/2012 | 19:38 | מאת: ישי

שלום, אני בן 50 נשוי 20 שנה לאישה שאני מאוד אוהב, היחסים וגם הסקס טובים מאוד. אבל בזמן אחרון יש לי רצון עז לקיים יחסי מין אורלי ואנלי עם גבר. אני לא יודע איך להיתמודד עם המצב כלי שמישהו יפגע. ישי

שלום ישי, אני מעריך מאוד את ההתייעצות שלך לפני שאתה נוקט פעולה הלכה למעשה, שכן "סוף מעשה במחשבה תחילה". לדעתי, ומניסיוני המקצועי, הסכנה הממשית שבקיום יחסי מין מחוץ לנישואין (בין אם מדובר באישה ובין אם מדובר בגבר) אינו ביחסי המין עצמם, אלא בפוטנציאל שהקשר המיני המשני יהפוך להיות קשר רגשי שפוגע בקשר המשמעותי המרכזי בחיים. לעיתים קרובות קשה להשביע את היצר המיני באמצעות אובייקט אחד ויחיד, אך אהבה במקרים רבים היא עניין הרבה יותר רכושני. בשלב המאוד טרומי בו אתה נמצא לא נראה לי שתתאהב בגבר הראשון שעימו תנסה יחסי מין, אך בהחלט יש לתת את הדעת על אפשרות כזו, כשם שיש לתת את הדעת על קיום יחסי מין עם אישה אחרת פרט לאשתך. אתה לבטח יודע האם אתה טיפוס רומנטי מיסודך ומה מידת ה"סיכון" לכך שתתאהב באובייקט חיצוני לקשר. לא למותר לציין שבמיוחד כאשר יש לך אחריות על אדם נוסף, מין מוגן הוא צו השעה. יתכן שתרצה לשקול התנסות מינית ראשונית עם נער ליווי כדי לנטרל אפשרות להתאהבות או לפחות עם גבר נשוי אחר. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין

13/11/2012 | 16:31 | מאת: עמית

שלום גידי, נשמע לי הזוי שכמטפל מומחה ובכיר תמליץ לשואל אנונימי לצרוך שירותי זנות גברית, ידוע שזוהי קבוצה מדוכאת ופגועה ואין צורך להוסיף לסבלה. תשובתך יוצרת לגיטימציה לצרוך שירותי זנות לצורך בירור העדפה מינית ובכך מלבינה את התעשייה הנוראית שמתרחשת בישראל ובעולם-תעשיית הזנות.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים