העדר משיכה כללית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/11/2012 | 02:26 | מאת: ירין

yyפרופ' גידי שלום לך בדר"כ נמשך לגברים בן 32 במשך תקופה לא מבוטלת קיים אצלי העדר משיכה מינית כללית וכשאני בא במגע וחיכוך גברי פשוט אין תגובה של האיבר לעניין. גם בעבר קרו מקרים דומים וסביר להניח שאני לא אימפוטנט. אני מתאמן באופן קבוע, נראה טוב,די בארון הרצון לחפש קשר או סקס נפגם מאוד היות וקיים חשש מסויים שכמו בעבר התסריט של סקס בערבון מוגבל יתפוס את מקומו שוב. דרך אגב לא בצעתי חדירות עם גברים בעבר מכיוון שאני לא מרגיש משיכה כלשהי לכך, אך כן אוהב לרוב את היתר. במאמר מוסגר אציין שאני כן מעוניין בזוגיות עם גבר, ומעוניין מאוד בגידול ילדים, אך הפער בין הרצוי למצוי די גורם לי לייאוש וכן חוסר האמון ב"קהילה" שממילא מעולם לא הייתי מחובר אליה מגביר את התחושה.. והזמן די לא לטובתי בעניין

שלום ירין, לפי תיאוריך, ובהנחה המאוד סבירה בגילך שלא חלה ירידה ברמת הטרסטוסטרון, הירידה בחשק המיני יכולה להיות תוצאה של מספר גורמים, ביניהם הדיכאון (אפילו הקל)שאתה מתאר כתוצאה מהייאוש המוצג בסוף הודעתך, רמה מסוימת של הומופוביה שהשאירה אותך בארון עד גיל זה ואשר גם היא עלולה לגרום דיכאון והקונפליקט בין הרצון למצוא זוגיות עם גבר וההומופוביה. לעיתים קרובות כאשר יש קונפליקט בין שני רצונות מנוגדים שלנו (הישארות בארון מחד ורצון בזוגיות בגבר מאידך), ה"פתרון" הלא מוצלח הוא שהגוף במקרה זה אומר "אני לא יכול". נראה לי שייעוץ פסיכולוגי שמטרתו ליישב את הרצונות המנוגדים שלך, להפחית את ההומופוביה ולהגביר את הקבלה העצמית יוכל להפחית את הדיכאון וכתוצאה מכך לשפר את תפקודך המיני. קיימים קשיים רבים וגדולים למצוא חבר, רק חלקם נעוץ ב"קהילה", שבה אין לך אמון, ורבים יותר קשורים ליחסיו של האדם עם עצמו. בני גילך בתקופתנו שנמצאים בארון נוטים,מתוך השלכה של קשייהם על הסביבה, למצוא בהומוסקסואלים שיצאו מן הארון פגמים רבים ולכן מועמדים לא ראויים לקשר (כמובן, שגם אלה שמחוץ לארון ומקבלים את עצמם אינם מקבלים כל אחד). כל אלה גורמים לי להמליץ לך לבדוק את הדברים בייעוץ אישי. בכל מקרה, על מנת לשלול כל סיבה פיזיולוגית, כן הייתי מבקש מרופא המשפחה בדיקת טסטוסטרון, שרמה נמוכה שלו יכולה לגרום גם ירידה באנרגיה באופן כללי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים