טיפול הורמונאלי לשינוי מין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/09/2012 | 20:36 | מאת: א. בר

שלום רב, אבקש לדעת כיצד והיכן אוכל להתחיל טיפול הורמונאלי לשינוי מין? החלטתי, אחרי שנים כה, שזה מה שאני רוצה.... לא אפרט, ברשותך, את כל 'דפי ההיסטוריה' והחלטתי הנחושה להתחיל בתהליך - הארוך והקשה הזה ככל שיהיה. אשמח מאוד לדעת פרטים מדוייקים היכן ולמי לפנות בנושא. רב תודות, א.בר

30/09/2012 | 11:27 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רב לא. בר, בקשתך לקבלת פרטים שיסייעו לך לקבל הורמונים ולהתחיל בתהליך לשינוי מין במהירה- מאד ברורה, לאחר שעברת דרך ארוכה של התלבטות והגעת להחלטה נחושה, כפי שכתבת. על מנת להתחיל בתהליך שבו אתה רוצה, תוכל לפנות לוועדה לשינוי מין שבמחלקה לכירורגיה פלסטית, שבמרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר, באמצעות מזכירת הוועדה.מספר הטלפון שלה הוא: 03-5302677. אני מאחלת לך הצלחה רבה בדרכך החדשה. בברכת חג שמח, ד"ר דליה גלבוע

30/09/2012 | 21:54 | מאת: א. בר

שלום לך, הוחמאתי מאוד כשכתבת בזו הלשון: "להתחיל בתהליך שאתה רוצה"... לא ציינתי בכוונה את המין שלי כפי שנחשף רבות בשפה העברית, לא ניסיתי להטעותך, זוהי כתיבתי מזה שנים כאשר הדיבר הוא עליי. ובכל זאת כתבת 'אתה'... :).. אני עדיין אישה, כך רשום בתעודת זהות... חציתי כבר את שנת ה-40... רווק(ה), ללא... שנים חיי מנוהלים באורח כפול: ישנם המכירים אותי כאישה ולא אחרת ואחרים המכירים אותי כגבר ולא אחר... למעלה מ-20 שנה הולכת כמו גבר, מתנהגת כמו גבר, מחשבותיי בלשון זכר ואפילו טון דיבור גברי שבא לי כבר אוטומט .. כבר עשיתי התמחות!! כל שאוכל לבקש כמתנת יום הולדת - לחיות באמת כגבר בכל תחומי החיים לפחות למחצית השנייה של חיי ... נמאס לי להסתתר.. לתרץ.. להחביא.. נמאס לי גם שיחות עם פסיכולוג: שוב להסביר, שוב לחשוף, שוב להראות תמונות כפולות כאילו אני על דוכן הנאשמים!!! והנה עברו עוד 5 שנים. אני בסך-הכל טיפוס די חברותי, בעל(ת) השכלה.. די פשוט(ה), לא צעיר(ה) כל כך גם לא מבוגר(ת) מידי... אבל בהחלט יודע מה אני רוצה!! אני גדול ומסוגל להחליט לעצמי, את לא חושבת כך?! תודה שוב :-) א. בר

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים