שלום רב, גידי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/08/2012 | 18:05 | מאת: אלמוני

שלום גידי, אני בן 14 ואני נולדתי כזכר, ואני סטרייט לגמרי. אני יודע שזה די חריג לגיל שלי אבל אני מאז ומתמיד חלמתי להיות בחורה, והשיאים של הפנטזיה הזאת באו בתקופות שונות - בגן, בכיתה ד' (גיל תשע-עשר) ומכיתה ו' (גיל אחת עשרה) ועד עכשיו. בכיתה ד' עשיתי זאת קצת, ומכיתה ו' אני עושה זאת הרבה יותר, אני מתגנב לחדר השינה של אמא שלי ולובש את הבגדים שלה. אנחנו באותן מידות, אז זה מתאים לי. אני גם לובש את החזיות שלה ושם כדורים במקום, וסלוטייפ עם החזה שלי כדי לדמות חזה של בחורה. אני מאוד נהנה מזה, אבל אני לא יודע איך להגדיר את עצמי. אני רוצה ממך עזרה כדי לדעת מה אני, אם אני טרנסג'נדר, טרנסוויסט או שזה קשור לגיל. תודה רבה על העזרה!

04/08/2012 | 17:51 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רב, כתיבתך מאד בוגרת והיטבת לתאר את התלבטותך במספר משפטים ברורים. יש להניח שהינך סובלת מן המצב הזה שבו זהותך המינית אינה ברורה לך, ועל פניו אף נראה שמדובר בטרנסג'נדר ואולם יש מקום לברר יותר לעומק את מצבך וזאת ממספר סיבות.: הראשונה שבהן, היא היותך צעיר ואין זה ברור אם הגעת למלוא התפתחותך המינית. בגיל 14 כאשר יש שאיפה להיות בן המין השני וקיים עיסוק מתמיד בלבוש ובפעילות של בן המין השני ועוד טרם הגיע האדם הצעיר לבגרות המינית,- רואים בכך "הפרעות בזהות המינית בתקופת הילדות". כלומר, אין מדובר עדיין בוודאות שהילד אכן יהיה בבגרותו טרנסג'נדר או טרנסקסואל. הדבר השני, שיש להתייחס אליו, האם יש לך צורך לשנות גם את הגוף לזה של ילדה/ נערה או שמא אתה עסוק רק בשינוי ההופעה באמצעות הלבוש. כמו כן, שאל את עצמך, האם אתה רוצה שגם גופך ישתנה לכיוון הנשי במלוא מובן המילה ואף האם אתה מתכחש למבנה האנטומי של גופך הביולוגי שעימו נולדת. אם תשובתך הפנימית הכנה תהא שאכן כן, תוכל לדעת שאתה סובל מן ההפרעה בזהות המינית, כלומר שהינך טרנסג'נדר. זכור, זה יהיה נכון במיוחד אם גם הגעת למלוא ההתפתחות המינית. ואולם, אם הינך רואה עצמך עסוק רק בעניין הלבוש, כפי שהדגשת בדבריך, ואף נמשך לבנות (שהרי ציינת שאתה "סטרייט לגמרי", בלשונך), תוכל להגדיר עצמך יותר כטרנסווסטסיט. לסיכום, לצערי, לא אוכל לענות לך בוודאות "מי אתה" כפי ששאלת, הן בגלל גילך אשר בו עדיין יכולים לחול שינויים בהתנהגותך ובזהותך המינית והן משום שחסרים לי פרטים הקשורים בכל העובר עליך בתחום. כאמור, אני מצטערת שאין לי תשובה חד משמעית עבורך בשלב זה, אך תקוותי, שתוכל לבדוק יותר את עצמך עם הזמן באמצעות המידע שהעליתי בכתב תשובתי אליך. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

04/08/2012 | 23:48 | מאת: בעילום שם

כדאי שתשאל את עצמך כמובן למי אתה נמשך, ולא רק האם אתה רוצה להיות אישה כאם בכלל רוצה להתפתח להיות גבר עם כל מה שזה נלווה:שיעור בגוף,קול נמוך,גדילת אברי מין בולטים. אתה יכול להיכנס לקישור הבא http://www.youtube.com/watch?v=c60ytJI-4ac

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים