מה יהיה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/07/2012 | 09:30 | מאת: אסי

אני נפגש עם בחורים.. סטוצים.. וכמעט אף אחד לא רוצה להיפגש איתי פעם שנייה. זה מבאס אותי ברמות.. אני בטוח שאם הייתי כוסון על זה היה אחרת, היו רודפים אחריי בלי הפסקה.. אז מה, אם אתה הומו שנראה ממוצע אין לך זכות קיום? כך זה נראה.

08/07/2012 | 11:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, בהחלט ישנם הומואים בעלי מראה חיצוני בינוני ומטה שיש להם קשרים זוגיים. יתר על כן, גם במועד יצירת הקשר הם היו בעלי מראה כזה. נראה לי שמראה חיצוני אטרקטיבי במיוחד מבטיח שיהיה מפגש ראשון אך לאו דווקא את המשכו, כך שאל לך לתלות את חד-הפעמיות במראה החיצוני שלך, שכן אילו זו הייתה הבעיה, לא היית מגיע למעמד הפגישה היחידה. ישנם גורמים נוספים רבים, חלקם של האנשים שפגשו אותך וחלקם (אולי) שלך שמונעים את המשך הקשר. למשל, ייתכן מאוד שאותם אנשים פוגשים כל אדם למפגש חד-פעמי, משום שהם מחפשי ריגושים ומשתעממים מהר. לצערנו, דרושים מפגשים חד-פעמיים רבים כדי למצוא את האחד והיחיד. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים