זקוק לסקסולוג המתמחה בגייז מה עושים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/06/2012 | 14:41 | מאת: עדי מ.

שלום אני בן 30 גיי עד עכשיו נמשכתי רק (בערך) להיות פסיבי לפתע מתעורר בי הצורך להיות אקטיבי אבל אני לא מסוגל לממש אותו כי לא עומד לי בחדירה. אני מרגיש שכאלו יש לי משיכה ואני רוצה לזיין אבל שניסיתי כמה פעמים הזין נפל לי . עם מי אני יכול להתיעץ אני חייב סקסולוג שמתמחה בגייז-האם יש כאלה במכבי?

25/06/2012 | 15:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עדי, אתה מתאר הפרעה בזיקפה על רקע פסיכולוגי אשר מנקודת מבטו של הסקסולוג אינה קשורה בהכרח לנטייתך המינית. הטיפול הסקסולוגי בהפרעה בזיקפה על רקע רגשי הוא טיפול התנהגותי, המלווה בת זוג (אם אין בת זוג, נעשה שימוש בסרוגייט והטיפול הופך להיות יקר ביותר). כל עוד אין לך בן זוג קבוע שרוצה להיחדר, לא נראה לי שטיפול סקסולוגי כזה אקטואלי. הטיפול המומלץ במקרה שאתה מתאר הוא טיפול פסיכולוגי, שיעזור לך לעבד את הוספת התפקיד האקטיבי. הדבר מחייב switch לא פשוט, בעיקר בגלל ניסיונך הבלעדי כפסיבי. לחווייתך כפסיבי בלבד התלווה דימוי עצמי מיני מסוים שהשתנה כעת ולא תמיד מה שאנו רוצים במודע נקלט ברמה הלא מודעת, המשתקפת היטב בקשיי הזיקפה שלך. ייתכן שבשלב מעבר כלשהו כדאי להיעזר גם בוויאגרה לפני יחסי מין שבהם אתה יודע שתהייה אקטיבי וכמובן שיש להשיג את הוויאגרה רק ע"י מרשם רופא ובבית מרקחת (אפשר להשיג בקלות מרשם מרופא המשפחה בלי לספר לו את כל הסיפור). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

25/06/2012 | 15:49 | מאת: עדי מ.

אין לי בעיה להשיג סטוצים רבים (אני נראה טוב ברוך השם) ואני יכול איתם...לקחתי פעם ויאגרה ועדיין לא הצלחתי..... לא הבנתי מה עצתך, אם כן, אין לי אפשרות לסרוגייט מבחינה כספית. ותודה על תגובתך המהיר ה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים