גידי, אתה הומו בעצמך?.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/06/2012 | 14:53 | מאת: אהוד בן

אתה עוסק בנושא מפני שאתה עצמך הומו?. סליחה על השאלה האישית, אבל אכפת לך לענות עליה?. אגב, לפני שנים רבות קראתי ספר של אחד, גידי רובינשטיין, על יצירת קשרים. הספר היה דק יחסית, בכריכה רכה. זכור לי שהוא עזר לי. האם אתה המחבר?.

22/06/2012 | 16:41 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אהוד, הספר שהזכרת הוא אכן פרי עטי ואני שמח שהוא עזר. כתבתי אותו בצעירותי במסגרת תרגום של ספרים רבים נוספים לצורך השלמת הכנסה בזמן לימודיי. השאלה על נטייתי המינית בעייתית קצת, הואיל ואני מטפל וזכותו של המטופל לתאר לעצמו את חיי האישיים בהתאם לצרכיו וכפי שהוא רוצה להבינם. חשיפתם בפומבי עלולה לפגוע באפשרות זו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים