שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/06/2012 | 11:16 | מאת: אני

אקדים ואומר, שתמיד נמשכתי לנשים גם בתור ילד וגם כיום כמבוגר. אבל מה שמפריע לי, זה מקרה שקרה לי בתיכון (הייתי בפנימיה דתית) שבו אני ועוד חבר היינו עושים שיחת נפש ולאחר מכן הייתי מחבק אותו ומנשק אותו בלחי (והייתי מרגיש איזשהיא משיכה אליו).(היינו שנינו באיזשהיא אופוריה כזו של הרגשה טובה) והשאלה שלי בעצם, אם זה הגיוני שבתקופה מסויימת (גיל ההתבגרות) לפעמעם יש איזשהיא משיכה כלפי מישהו מאותו מין? ( חשוב לי להוסיף שרק איתו הרגשתי כך, וזה לא חזר על עצמו בהמשך החיים) נק' חשובה נוספת, לפעמים גם היום שאני נזכר ברגעים הללו זה מעורר אותי מינית. הבעיה שלי כיום, היא לא למי אני נמשך(שאני יודע שלנשים) אלא אם אני נמשך לנשים, אז איך קרה לי שנמשכתי לאותו בחור? תודה מראש.

16/06/2012 | 19:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, בדרך כלל מגיעות אל הפורום פניות של גברים ביסקסואלים שנמשכים בעיקר לגברים אחרים, אך הם מרגישים משיכה מינית ורגשית אך ורק לבת זוגם ולא לנשים אחרות. אני מניח שאצלך המצב הפוך והקשר עם הנער שגדלת איתו ואשר היה לך איתו מגע גופני בגיל ההתבגרות הותיר בך את רישומו. כנראה ששאר המשיכה לבני מינך מודחקת אצלך בצורה שמאפשרת לך להימשך לנשים ולקיים איתן יחסי מין. אין זה אומר בהכרח שהמשיכה לגברים תפרוץ ביום מן הימים ואני מציע לך להתייחס אל המקרה כאפיזודה שעומדת בפני עצמה, זיכרון טוב שאתה נושא אותו עמך עד היום. אם וכאשר משיכה זו תתפשט לגברים אחרים, אתה מוזמן לחזור ולהתייעץ כאן, אך לא נקדים את המאוחר שאולי כלל לא יגיע. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים