זימון לניתוח

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/06/2012 | 13:48 | מאת: שמעון שמעון

לד"ר דליה גלבוע שלום. ראשית אני מתנצל שאני פונה, כי איני יודע אם זה תפקידך, אך ישנו דבר אחד והוא העמימות שבו אתה שרוי מזמן אישור הועדה לשינוי מין ועד לזימון לניתוח, שבודאי גם לא יהא מידי. כאחד שנוטל הורמונים ונוגדי הורמונים, כל עוד שאיני יודע מהו התאריך הצפוי לניתוח, אני צריך לדאוג שיהא לי מלאי כדורים שיספיק עד לניתוח, האם היה ניתן לדאוג ולדווח למטופל שבתאריך עתידי הינך צפוי לניתוח, ואז המטופל ידע האם צריך לחדש את מלאי הכדורים או שמה שיש לו זה יספיק לו עד לניתוח המיוחל, היות ולך יש נסיון רב בתחום הזה, היות ומ- 19/04/2012 לא נשלח שום מכתב ושום צלצול טלפוני. אני בכל מקרה זימנתי תור ליתר בטחון שלא אתקע ללא כדורים. וב- 28/06/12 אהיה בשיבא אצל פרופסור אבי קרסיק לקבלת מרשמים. אם תהא לך תשובה לפני כן אודה לה. ושוב סליחה על ההטרדה הזו. בתודה מראש שמעון שמעון

05/06/2012 | 18:52 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

לשמעון שלום רב, טוב עשית שקבעת תור לרופא האנדוקרינולוג המכיר אותך ומטפל בך באשר להורמונים שאתה מקבל. ברור, שאין קשר בין מועד הוועדה, התור לניתוח ולקיחת ההורמונים. תוכל להתייעץ עם הרופא באשר להמשך לקיחתם ובכל הקשור לדרך קבלתם, עד למועד הניתוח ואף לאחריו. בעת הפגישה עם רופאי הוועדה נמסר תמיד לאדם, שאושר לו הניתוח, כי יקבל הודעה על מועד הנתוח, שייתקיים לאחר מספר חודשים,-בתקופה הקרובה. בכל מקרה של בקשה למידע נוסף ניתן תמיד להתקשר למזכירת הוועדה,הנמצאת במחלקה. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים