תשובה לד"ר גידי רובינשטיין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/06/2012 | 21:58 | מאת: אייל

המון תודה על התשובה המהירה (-: אני חלקית מסכים איתך. חושב שאני בהדחקה בעיקר בגלל רתיעה מדברים שראיתי שקרו בבית, שתארתי אותם, והיו דברים שלא תיארתי אותם. הסיבה שאני מדחיק, זה כי אני יודע שמצד אחד אני רוצה לנסות... להיות עם מישהיא, כי אני מרגיש שיש בי איזו שהיא משיכה (אם היא עונה על מספר פרמטרים...), אבל מצד שני חושש שלא יעמוד לי, חושש שלא יצליח לי.. חושש. יש בי חשש שלא יילך... לא יודע להסביר את זה... האם אתה יודע למה אני מתכוון ? ואני מבין שייתכן ואני דו מיני, אבל מצד שני אני גם זוכר איך התגלגלתי לעניין של ההסתכלות על בנים גם... זה התחיל בגיל מאוחר מאוד (20 בערך), שעד אז הייתי פשוט א-מיני. לא עשה לי את זה לא בן ולא בת. ואז עברתי סוג של תקיפה מינית, ("חבר" שרצה לבדוק מה יש לי מתחת לתחתון.. זה לא העמיד לי בכלל...) ובעקבות כך, אני זוכר, הרגשתי שאין לי אומץ לנסות את זה עם מישהיא..... אחרי זה אותו חבר השאיר כנראה במכוון חומר פרונו הומוסקסאולי על המחשב שלי אחרי שגלש בו, כשראיתי את זה, זה לא עשה לי כלום, בכלל, ואני לא הומופוב, אבל אמרתי לעצמי אחרי זה שאולי אנסה. כשהגעתי מס' פעמים לסטוץ עם מישהו, אם היה רצון לחדירה, לא עמד לי ופשוט ישר נפל ולא חזר שוב לעמוד אחרי זה. המחשבה על חדירה דוחה אותי, המחשבה על להתנשק עם מישהו דוחה אותי ולא בגלל עניין חברתי של מה מקובל או מה לא. פשוט דוחה אותי............ תודה !

04/06/2012 | 23:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אייל, קראתי את פניותיך כמה פעמים ואני מרגיש שהנושאים שמטרידים אותך ראויים להתייחסות בטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים. קשה לומר באופן ודאי או חד-משמעי שאירוע של תקיפה מינית, חמור ככל שיהיה, הוא זה שגרם למשיכתך המינית לגברים, אך ברור שיש להתייחס אליו בצורה עדינה, הדרגתית ומעמיקה בטיפול. אמנם בכל הפורומים מצוין שהייעוץ אינו מהווה תחליף לייעוץ אישי, אך במקרה שלך הדבר נכון במיוחד ויש לי חשש שייעוץ בפורום, אשר מבוסס על פיסות מידע, עלול לגרום לך יותר נזק מאשר תועלת. כבד את עצמך ואת הקשיים שלך ופנה לייעוץ אישי. אם אינך יכול להרשות לעצמך טיפול פסיכולוגי בשוק הפרטי, השאר כאן פרטים כמו קופת החולים בה אתה מבוטח, אזור מגורים כללי וכד', כדי שאוכל לפרוש בפניך את האפשרויות הטיפולית במגזר הציבורי או הפרטי המסובסד. לטובת ציבור הגולשים, אציין רק שלא כל הומוסקסואל נמשך לפי הטבעת ולחדירה, כשם שלא כל הגברים הסטרייטים נמשכים לפות הנשי בצורה ממוקדת כל כך. משיכה מינית ויזואלית היא עניין כוללני הרבה יותר - למשל, שדיים של נשים (שכידוע, משקיעות בכך הרבה), מבנה גוף חטוב, בין של גבר ובין של אישה ועוד ועוד. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים