לסביות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/06/2012 | 19:09 | מאת: לור

אני אוהב לצפות בסרטי לסביות, האם זה אומר משהו לגבי המיניות שלי?

04/06/2012 | 00:29 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לור, משיכה של גבר למגע מיני בין שתי נשים נפוצה מאוד בקרב גברים סטרייטים. יעידו על כך, בין היתר, הקטעים הלסביים הרבים הכלולים בסרטים פורנוגרפיים שמשולבים בתוך סרטים המציגים מגעים בין גבר לאישה. לעומת זאת, גברים הומוסקסואלים סולדים מבחינה מינית ממגע מיני בין שתי נשים או לכל היותר אדישים בקשר לכך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים