האם אני הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/05/2012 | 22:34 | מאת: דן

שלום יועצים יקרים! לאחרונה התחלתי לשאול את עצמי את השאלה: האם אני הומו? אני דן, תלמיד כיתה ז. אני לא בין המקובלים בשכבה. לפעמים אני נכנס לאתרי פורנו.כשהייתי באתרים מסוימים, הסתכלתי בעיקר על סרטונים שמופעים בהם בדרך כלל, יותר גברים מנשים. לא יודע. איך שהוא גברים ואיבר מינם מגרים אותי הרבה יותר מנשים. לפעמים כשאני רואה גברים צעירים יחסית אבל חתיכים, אני ישר מתחיל להתלהב ולחשוב מחשבות מיניות. אבל אני לא יכול לחשוב על עצמי במובן שאני אבוא, ויהיה לי חבר, שאיתו אני אתחבק ואתנשק. כאילו, כמו ההומאים הקיצוניים האלה. אבל על יחסי מין באמת אין לי בעיה וזה מה שככל כך מטריד אותי. אולי אני בעצם אוהב את שני המינים באותה מידה? חשוב לי לציין שזה לא שיש לי משהו נגד בנות, ואפילו הייתה לי חברה אחת. פעם אחת, שכבנו יחד במיטה שלה, וממש חיבקנו, ליטפנו נישקנו אחד את השנייה. היום אני מגדיר את זה ככאילו שלב אחד לפני יחסי מין. לא הייתה מגיע איתה לשום מצב של הורדת בגדים או דברים בסגנון, בטח לא בגיל הזה. עזרו לי בבקשה! עזרו לי !!!

14/05/2012 | 01:23 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דן, אתה נמצא בתקופה הסוערת מאוד של גיל ההתבגרות, אשר בו מתגבשת הזהות המינית ושום דבר עדיין אינו סופי. עם זאת, הפנזטיות המיניות שלך בהחלט מצביעות על משיכה מינית לגברים. משיכה זו אינה שוללת בהכרח משיכה מינית לנשים - והשאלה היא האם אתה מרגיש גירוי מיני גם כשאתה מסתכל על בחורות (במציאות או בסרטים). הפחד להיות הומו הוא פחד טבעי ומובן בחברה שלנו, אשר למרות כל הליבראליות שלה, היא עדיין חברה סטרייטית המחנכת לכך שמשיכה לנשים היא האפשרות הבריאה והיחידה. אני מבין שבגילך הצעיר מאוד החיים כהומו עלולים להיראות כ"סוף העולם" אך זה בהחלט לא המצב. חלק מהפחדים שלך מבוססים על הצורה הקיצונית שבה מוצגים הומואים בתקשורת. כשאנחנו לא מכירים באופן אישי תופעה מסוימת היא עלולה להפחיד אותנו מאוד. לכן, אני ממליץ לך לגלוש לאתר של ארגון הנוער הגאה www.igy.co.il ולדבר עם נערים במצב ובשלב דומה לשלך, שלב ההתלבטות והחיפוש העצמי. אין זה אומר בהכרח שתגדל להיות הומו אבל חשוב שתכיר, אפילו דרך הרשת, נערים אחרים באותו מצב. כמובן, שאתה מוזמן להמשיך ולהיעזר גם בפורום הזה ואנו נשמח לשמוע איך אתה מתקדם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים