זהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/04/2012 | 20:33 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 23 ויש לי חבר מזה כחודש.(חבר שני) לאחרונה חשדתי כי אולי אני לסבית. זה קרה באוננות. כשנגעתי בדגדגן דמיינתי שהוא יותר גדול, ממש כמו איבר מין זכרי, וכמה כיף זה יכל להיות. אני נהנית מסקס עם גברים. אני אוהבת להיות אישה ולא רוצה להיות לסבית. אני לא נמשכת לבנות ולא מסתדרת איתן ובטח שלא מסוגל להתאהב באחת. גברים מושכים אותי, ואני אוהבת להתנשק עם גברים. ואוהבת להיות מחוזרת ונאהבת. אבל למה זה קורה לי באוננות? תודה רבה מראש!

23/04/2012 | 23:59 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום לך מיכל, לא סביר שהינך לסבית אם את חשה עצמך כאישה לכל דבר ועניין ונמשכת לגברים באופן מיני. על פי הפנטסיה שתיארת אין סיבה לחשוב אחרת. העובדה שדמיינת את הדגדגן גדול יותר בעת האוננות, יכולה לנבוע ממקור שאינו דווקא קשור למשיכה והעדפה מינית, אלא לאפשרות שהינך אדם תחרותי, למשל. כמובן, שיש עוד אפשרויות להסבר על רקע אישיותך או תכונות מסוימות שלך. את זאת כמובן, אינני יכולה לומר בביטחון מכיוון, שאנני מכירה אותך. אולם, באופן כללי הדבר יכול לנבוע מצורך לחוש גדולה, מוצלחת, מתחרה עם אחרים, מגיעה להישגים גבוהים וכיו"ב. את בוודאי מכירה עצמך ויכולה לנסות להבין את המקור. נכון שיש משהו גברי בתחרותיות ובהישגיות, שכן התכונות הללו נחשבות באופן מסורתי לתכונות גבריות יותר (יש לציין, שהיום הדברים בנושא זה משתנים, בעקבות שינויים חברתיים ותרבותיים). כך שאין זה מוזר, שהדבר בא לביטוי בהקשר של מיניות. יתכנו כמובן, גם הסברים אחרים, כגון: רצון להעצמת או הגברת ההנאה המינית מן האוננות והיעזרות בפנטסיה לשם כך וכמובן, שיכול להיות שמספר גורמים חברו אצלך יחדיו ליצירת הפנטסיה. כאמור, את תוכלי לדעת מתוך עצמך, כך אני מקווה... מכל מקום, איני רואה מקום למחשבה שהינך לסבית. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים