זהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/04/2012 | 20:32 | מאת: אני

שלום, אני בת 23 ויש לי חבר מזה כחודש.(חבר שני) לאחרונה חשדתי כי אולי אני לסבית. זה קרה באוננות. כשנגעתי בדגדגן דמיינתי שהוא יותר גדול, ממש כמו איבר מין זכרי, וכמה כיף זה יכל להיות. אני נהנית מסקס עם גברים. אני אוהבת להיות אישה ולא רוצה להיות לסבית. אני לא נמשכת לבנות ולא מסתדרת איתן ובטח שלא מסוגל להתאהב באחת. גברים מושכים אותי, ואני אוהבת להתנשק עם גברים. ואוהבת להיות מחוזרת ונאהבת. אבל למה זה קורה לי באוננות? תודה רבה מראש!

21/04/2012 | 15:03 | מאת: אחת

הרבה סטרייטיות מפנטזות על נשים ומתגרות מנשים. זה הוכח מחקרית. אולי במציאות אינך מעוניינת בכך כלל, אך הפנטזיה הנשית שונה מזו הגברית..ונשים נוטות לפנטז, לווא דווקא על דברים שהן רוצות שיקרו. אני בטוחה שיהיו נשים בעתיד שכן תסתדרי איתן. אני חושבת שזה מגיע מתוך התנשאות (אבל זו רק דעתי), כי פשוט יותר נוח לך עם גברים ולזה את רגילה (כמוני), אבל חברות עם אישה היא הרבה יותר עמוקה ונפלאה.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים