לא מבינה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/03/2012 | 07:40 | מאת: אמא

אומרים שהומוסקסואליים קשורים מאוד לאמהותיהן,שבדרך כלל חברי הילדות שלהם הן בנות כלומר העדפה של המין הנשי אז איך כשזה מגיע למשיכה מינית הם בוחרים במין הגברי?

06/03/2012 | 21:12 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לאמא, יש להבדיל בין שפה משותפת ובין משיכה מינית. למשל, לנשים יש הרבה יותר חברויות נפש עם נשים אחרות, וכמובן גם שפה משותפת, אך המשיכה המינית היא לגברים. כך גם אצל הומואים הזיקה הרגשית לנשים והשפה המשותפת עימן עמוקה יותר, אך אובייקט המשיכה המינית הוא גבר אחר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים