שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/03/2012 | 14:58 | מאת: ע.

אני גבר סטרייט בן 33. אני מאוהב לגמרי באישה לסבית שאני מכיר. היא חברת נפש שלי. האם אפשרי, לפחות תאורטית, שהיא תתאהב בי בחזרה?. קרו מקרים שלסבית התאהבה בגבר?.

03/03/2012 | 15:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ע., לא נתקלתי בלסביות שהתאהבו בגבר. התאהבות היא תהליך רומנטי שמעורבת בו גם משיכה מינית. לכן, קשה לי להאמין שלסבית הנמשכת מינית רק לנשים תתאהב בגבר במובן הרומנטי של המילה והמלצתי לך תהייה "להסתפק" בידידתך כידידה או חברת נפש (דבר יקר מאוד בפני עצמו) ולחפש אישה סטרייטית לקשר רומנטי. אם אתה מבחין בדפוס של התאהבות באובייקטים שאינם ניתנים להשגה, אמליץ לך לפנות לייעוץ. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים