מה הנטייה המינית שלי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/02/2012 | 03:48 | מאת: אנונימי

tt

28/02/2012 | 12:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימי, קראתי את פנייתך בעיון רב ובמגבלות המתחייבות מייעוץ בפורום, נראה לי שנטייתך המינית היא באופן די חד-משמעי הומוסקסואלית. להערכתי, הפנמת את הסנקציות החברתיות על הומוסקסואליות בצורה שגורמת לך עכבות משמעותיות לממש את נטייתך ועל כן מומלץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי גיי-פרנדלי. אנו מכירים היטב את הנושא של הומופוביה מופנמת (ע"י הומוסקסואלים עצמם) כמו גם את משיכתם של הומואים לגברים סטרייטים, כולל שחקני פורנו סטרייטים המקיימים יחסי מין עם נשים. למען האמת, מפיקי סרטי פורנו ממולחים עלו על העניין והם מפיקים סרטים מיוחדים בהם גבר מקיים יחסי מין עם אישה אך המצלמה מתמקדת בגבר וזאת לטובת אנשים כמוך. תוכל לקרוא יותר על כך במאמר הבא: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=640 ואת הרצאתי על כך: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=640. הואיל ואתה רק בן 22 , הייתי מציע לך לפנות גם לקבוצת התמיכה המיועדת לגיל זה באתר של איגי igy.co.il. אשמח להתעדכן במצבך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

28/02/2012 | 16:20 | מאת: אנונימי

אבל הבעיה היא שאני מאוד נהנה מהקשר הנפשי עם נשים, וגם מאוד פורח בזמן שאני בקשר ככזה, אני מאוד נהנה להיות ה"גבר" בקשר הזה, ולכן אינני בטוח בכלל שאני אהנה מקשר הומוסקסואלי, גם אם מינית אני יותר נמשך לגברים, רגשית אני הרבה יותר נהנה להיות בקשר עם אישה (שוב, אני מאוד נהנה להיות הגבר, ולחשוב שהיא רואה אותי כבן אדם גברי)

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים