מלחמה ושלום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/02/2012 | 14:09 | מאת: בעילום שם

שלום גידי רציתי לשאול את דעתך על טראנסג'נדר וההמשך של זה טראנסקסואל האם בעצם להיות כזה. . . זה לא להשלים עם הנטייה המינית שלך? לא לחיות בשלום עם זה שאתה הומו או לסבית למשל ?

20/02/2012 | 14:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, לא, הומוסקסואלים ולסביות נמשכים/ות לבני מינם/ן, בעוד טראנסג'נדרים (=טראנסקסואלים) מרגישים שנולדו למגדר הלא נכון (גבר כלוא בגוף של אישה או אישה בגוף של גבר). הנושא אינו אובייקט המשיכה המינית אלא הזהות המינית של האדם עצמו. ייתכן ששאלתך נובעת מהתדמית (לעיתים גם העצמית) של הומואים כנשיים ולסביות כגבריות, אך בקרב הומואים ולסביות קיימות קבלה של זהותם המגדרית ברמות שונות, בעוד אצל טראנסג'נדרים ההרגשה, כאמור, היא של חיים בתוך גוף של המגדר ההפוך. ייתכן שד"ר גלבוע, המומחית שלנו לענייני טראנסג'נדרים, תרצה להוסיף מניסיונה העשיר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

20/02/2012 | 22:37 | מאת: בעילום שם

אני מבין מה שאתה אומר. העניין הוא שלא כל אחד שהוא טראנסג'נדר, באמת לוקח הורמונים ואחרי ניתוח, מהרבה סיבות.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים