שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/02/2012 | 22:37 | מאת: סקרן

שאלת המשך לשאלתי הקודמת, פתחתי כהודעה חדשה על מנת להיות בטוח שההודעה תזכה לתשומת לב(מצטער, הנושא מאוד מלחיץ). בעקבות שאלת הביסקסואליות עלו עוד שאלות רבות, והמלחיצה בהן - נזכרתי כי לתקופה של חודשים ספורים בגיל העשרה המוקדם(14-15) הייתי מתעורר מינית("מתחרמן") מאבי. הדבר נורמלי בקרב הומו/ביסקסואלים?! מאוד מלחיץ אותי, בבקשה עזרה.

10/02/2012 | 10:34 | מאת: סקרן

החרדה הספציפית עברה. תודה על העזרה, ניתן להתעלם מתוכן ההודעה האחרונה. כל החרדות/מחשבות/שאלות מובילות אותי למסקנה שאני ביסקסואל ושום חרדה לא תשנה את זה. אז עכשיו החרדה היא מלהפוך להומוסקסואל בעתיד... זה מלחיץ נורא, כיוון שלא שמעתי כמעט בכלל על מבוגרים ביסקסואלים, אלא יותר על כאלה ש"בחרו צד" בסופו של דבר, ובדרך כלל בצד ההומוסקסואלי. האם חוסר הלחץ להדחיק את המשיכה ההטרוסקסואלית הוא זה שאכן מביא להדחקתה? האם עקב כך כל הביסקסואלים הופכים להומוסקסואלים בסופו של דבר? אם כן מה הטעם בהגדרה הזו? אני משתגע, הלוואי והייתי יכול להיות כל כך שלם עם הביסקסואליות שלי, שלהיות הטרו היה מפחיד אותי באותה מידה כמו להיות הומו. אני מפחד גם שבעקבות ההבנה המלאה כי אני נמשך לבנות אני אדחיק את המשיכה ההומוסקסואלית, ואז בגיל מאוחר היא תחזור שוב ותגרום לכך שאדחיק את ההטרוסקסואליות. אני מפחד.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים