שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/01/2012 | 21:20 | מאת: סקרן

האם יתכן שהומוסקסואל בהכחשה עצמית חלקית יגלה בשלב כלשהו משיכה מינית אמיתית גם לנשים? אני אפרט - זמן רב ידעתי עמוק בפנים שיש בי משיכה מינית לגברים(צפיה בפורנו הוא ההוכחה לידיעה), אך חלק בי הכחיש, המשכתי לתור אחר בנות ולחשוב עליהן כעל אופציה זוגית. לאחר כמה זמן הכרתי מישהי, הקשר בינינו התהדק והבנתי לאט שאני אוהב אותה אהבה שאי אפשר לטעות בה. לא עשיתי כל כך חיבור בין משיכות רומנטיות לגופניות, כך שלמרות הרגש העצום אליה המשכתי לצפות בפורנו גייז, אבל כמה אסימונים נפלו לי פתאום - לפני הפגישות שלי ושלה תמיד ציפיתי שתתלבש חשוף, תמיד התרגשתי ממגעים ממושכים איתה כדוגמת מסאז' או ליטופים, די בחיבוק רומנטי אינטימי איתה בשביל לקבל זקפה חזקה(ומביכה) ותמונות שלה חדרו לראשי בכל פעם שצפיתי בפורנו גייז. מה שכן, אף פעם לא אהבתי לחשוב עליה או לפנטז עליה באופן מיני ישיר, כיוון שתפסתי את הדבר כמוריד מכבודה או כ"מחלל" את הרגש הרומנטי הרב שלי אליה. תקופה אף נהגתי להסתיר תמונות שלה שעל שולחני בתוך ארון/מגירה/במיטה לפני שניגשתי לפעולת אוננות, על מנת שלא לפגוע בכבודה. האם אני אכן ביסקסואל?

31/01/2012 | 22:40 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום סקרן, השאלות שלך מאוד אופייניות לביסקסואלים, אשר עיקר מצוקתם נובע מהצורך להגדיר את עצמם או כהומוסקסואלים או כהטרוסקסואלים. במסגרת תפיסה קוטבית זו המשיכה לגברים נתפסת כפגיעה במשיכה לנשים ולהפך, בו בזמן ששתי המשיכות יכולות להתקיים, ברמות שונות, אצל אותו אדם: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 המידור הזה שיצרת לעצמך - מסלול רומנטי-רגשי לחברה שלך ומסלול מיני בלבד לגברים - מבטא, לדעתי, איזה שהוא פיצול שמגן עליך, סובייקטיבית, מפני הומוסקסואליות מוחלטת, כלומר, היסחפות רגשית לגבר אחר. ברמה המעשית, אני רק יכול לעודד אותך ליהנות משני העולמות בתוך הגבולות הערכיים-מוסריים שלך בכל מה שקשור למונוגמיה ונאמנות מינית כלפי חברתך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

02/02/2012 | 22:04 | מאת: סקרן

תודה על התגובה המהירה, המצב העלה בי שאלות נוספות. המדאיגה מכולן - נזכרתי כי למשך חודשים ספורים, בגיל העשרה המוקדם (בערך 14-15), הייתי מתעורר מינית מאבי. האם זה תקין?! זה מאוד מלחיץ אותי

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים