בעיה בהגדרת זהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/01/2012 | 23:32 | מאת: אלון

שלום, אני בן 15 ואני מאוד רוצה לצאת כבר מהארון הבעיה שאני לא בטוח מה לומר שאני... פעם אהבתי בנות )וגם הפורנו שראיתי היה של נשים) עד שלפני שנה או קצת יותר התאהבתי בחבר שלי ואז גם פתאום עברתי לצפות בפורנו גייז והיום פורנו עם נשים כבר לא גורם לי אפ גירוי מיני. אז אני לא יודע אם אני הומו או בי... אשמח לקבל עזרה, תורה רבה.

21/01/2012 | 14:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלון, לפני שאני מגיב - תוכל לספר קצת בפני מי אתה מתכוון לצאת מהארון ולמה חשוב לך לעשות את זה עכשיו? תודה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים