מוד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/01/2012 | 16:17 | מאת: מישהו

שלום, אני נמשך לנשים ולגברים, הבעיה היא שיותר קשה לי להסתכל על אישה באופן מיני. אני יודע שאני נמשך לנשים, תעיד על כך זקפה המופיעה בסיטואציות רומנטיות עם מישהי מסוימת, וגם הרצון למגע מיני איתה, אך קשה לי להגיע ל"מוד" מיני עם אישה, לעומת זאת עם גבר, ה"מוד" המיני הוא היחיד שקיים. ז"א אני יכול להסתכל על גבר מיידית באופן מיני, אך על אישה ההסתכלות המינית המיידית היא הרבה הרבה פחות דומיננטית, ואני חייב להגיע למצב רומנטי איתה בשביל להרגיש שאני מתעורר מינית. ממה נובע הדבר? העניין הוא שברגע שאני אומר לעצמי "עכשיו תפנטז על זאת שאתה אוהב" אני בלי ספק יכול לאונן, להנות ולגמור, אבל זה פחות אממ אוטומטי נקרא לזה. ז"א אני מרגיש שיש לי את היכולת להסתכל על אישה באופן מיני, אך משהו חוסם אותי. כי שוב, משיכה יש. יש מישהי שאני אוהב ומספיק לי חיבוק או אפילו דיבור בטון סקסי רומנטי בשביל לקבל זקפה, אבל למה זה קורה רק ב"מוד" רומנטי?

02/01/2012 | 20:11 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מישהו, ביסקסואלים הנמשכים אל נשים וגברים נותנים תפקיד או משמעות שונה לקשר עם בני ובנות שני המינים: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 רבים הגברים הביסקסואלים שאת הקשר הזוגי והרומנטי הם מעדיפים ליצור עם נשים ואילו הקשר עם גברים הוא קשר מיני בלבד. נראה שזה המצב לפחות בשלב זה של חייך. אין בכך שום פסול. היכולת למזג משיכה מינית והתייחסות רגשית לגבי אותו אדם רק מצביעה על התפתחות אישית גבוהה. בכל מקרה, זה המצב ואתה עדיין יכול ליהנות עם בני שני המינים, הנאה שונה עם נשים והנאה שונה עם גברים. לא הייתי מציע לך לחטט יותר מדיי בסיבת הדברים אלא לקבל את המצב כפי שהוא וליהנות ממנו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

02/01/2012 | 20:53 | מאת: מישהו

עם המצב הזה אני שלם ובסדר, אני רק מפחד שכאשר הקשר הרומנטי יקבל משמעות יותר מינית אני לא אצליח לתפקד(מינית).. כי שוב - ההסתכלות המינית עצמה על נשים באה לי הרבה פחות בקלות, על אף המשיכה

02/01/2012 | 20:11 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מישהו, ביסקסואלים הנמשכים אל נשים וגברים נותנים תפקיד או משמעות שונה לקשר עם בני ובנות שני המינים: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 רבים הגברים הביסקסואלים שאת הקשר הזוגי והרומנטי הם מעדיפים ליצור עם נשים ואילו הקשר עם גברים הוא קשר מיני בלבד. נראה שזה המצב לפחות בשלב זה של חייך. אין בכך שום פסול. היכולת למזג משיכה מינית והתייחסות רגשית לגבי אותו אדם רק מצביעה על התפתחות אישית גבוהה. בכל מקרה, זה המצב ואתה עדיין יכול ליהנות עם בני שני המינים, הנאה שונה עם נשים והנאה שונה עם גברים. לא הייתי מציע לך לחטט יותר מדיי בסיבת הדברים אלא לקבל את המצב כפי שהוא וליהנות ממנו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

02/01/2012 | 20:45 | מאת: בלה בלה

היי מישהו אני גם בדיוק באותו מצב כמוך ולפי דעתי זה באמת בגלל שאנחנו רוצים חיים רגילים עם אישה וילדים ואנחנו לא מחפשים רק לשכב עם נשים

02/01/2012 | 22:10 | מאת: מישהו

מובן שקיים הרצון לחיים נורמטיביים, אבל אני בהחלט גם נמשך לנשים. האמת שבהרבה מובנים בגלל כל העניין אני רואה את עצמי כבן זוג די טוב, כי בעצם אני מחפש בנשים את מה שרובן(לא כולן, אני מודע לכך) מחפשות בעצמן - את המין שבא רק בעקבות הרומנטיקה, זה שרוצים אותו יותר בעקבות הרגש ופחות בעקבות היצר ה"חרמני" בלבד. בקיצור, כשזה מגיע לנשים, אני קודם כל מרגיש בלב, רק אחר כך גם שם למטה. לעומת זאת עם גברים זה.. רק שם למטה.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים