שאלה בעניין נקודות גירוי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/12/2011 | 06:18 | מאת: אריאלי

האם ניתן לזהות הומוסק' או ביסקס' עפ"י נקודות הגירוי ואופן החדירה בזמן מגע מיני עם אישה? האם עוררות מצביטת הפטמות ונגיעה באנוס, למשל, וכ"כ חדירה ואגינלית מאחור, אופייניים לכאלה או שכול גבר - גם סטרייט - מתגרה ויכול ליהנות כך? כלומר - האם יש הבדל מובהק בעניין זה או שזה אזור דמדומים?

16/12/2011 | 10:57 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אריאלי, אני מודה לך על השאלה החשובה. כל ההתנהגויות המיניות שציינת, כל עוד הן נערכות בין גבר לאישה, אין להן כל קשר להומוסקסואליות אלא אך ורק לפתיחות המינית של שני הצדדים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים