מציאת מטפל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/11/2005 | 22:16 | מאת: אבניבי

גידי שלום, אני בן 24 מאזור המרכז, וסובל מאוד עקב משיכה מינית לילדים. מעולם לא מימשתי את הדבר, אך הוא מעיק עלי בכל רגע ערות. הייתי רוצה את עזרתך במציאת מטפל המתמחה בנושא, שיוכל לעזור לי ללא דעות קדומות. בתודה מראש אבניבי

19/11/2005 | 23:13 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אבניבי, אני משער שאתה מתכוון למטפל גיי-פרנדלי, שאין לו דעות קדומות כלפי הומוסקסואליות - ולא למטפל שאין לו דעות קדומות לגבי משיכתך לילדים, שמימושה הוא עבירה על החוק. אינני יכול למסור מעל גבי הפורום שמות של מטפלים ומכונים פרטיים מסיבות מובנות. ישנם לא מעט מטפלים שהם גיי-פרנדלי, אך את משיכתך לילדים לא ניתן יהיה להכחיד, אלא רק לעזור לך ללמוד טכניקות של שליטה עצמית, שימנעו בעדך לממש אותה. לרבים מאיתנו יש משיכות ופנטזיות מיניות על אובייקטים שאינם ניתנים להשגה, וכך עליך להתייחס אל משיכתך לילדים. אם תפנה אליי במייל, אולי אוכל לתת לך כיוונים ספציפיים יותר. בינתיים, אני רק יכול להמליץ לך לקרוא את ספרה של תמר רונן "שליטה עצמית ותושייה נלמדת" בהוצאת פפירוס. זוהי חוברת דקה שיש בה מגוון טכניקות שליטה עצמית התנהגותית ללמידה עצמית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים