שלום, רציתי לדעת האם בליעת זרע של גבר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/12/2011 | 01:49 | מאת: haim

בריא מבחינה בריאותית, יכול לגרום למצב של הדבקות במחלות מין?

10/12/2011 | 02:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חיים, בהנחה שאתה מדבר רק על HIV, מספיק להיות נשא של הנגיף (ולא חולה) כדי להעביר אותה הלאה, אם כי גם במצב הזה סיכויי ההדבקה דרך מגע אוראלי נמוכים מאוד, יש שיגדירו אותם כאפסיים. הם מותנים בקיומם של דלקת חניכיים ודימומים במעי, כדי שייווצר מגע זרע בדם. אם הגבר אינו נשא של הנגיף אין כל סכנה. הזרע עצמו אינו נושא כל חומרים שגורמים מחלות מין או מחלות אחרות באשר הן. בברכה, דר' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

10/12/2011 | 02:16 | מאת: haim

הסתכלתי באתר של "הוועד למלחמה באידס" ורשום לי שם שבליעת זרע יש סיכוי להדבקות באיידס. מה אתה אומר לגבי בדס"מ?(אדון ועבד..) בעד? נגד? תודה.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים