המשך הסיפור שאלה לדר גלבוע דחחחחחחחחחחחחוף

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/12/2011 | 21:38 | מאת: לינוי

הי, כתבתי פה לפני מס שבועות בקשר לאישה מבוגרת איתה אני עובדת ויש ביננו איזשהו עניין לא פתור.. אז אמרת לי שכדי לנסות לדבר על העניין..אז ניסיתי..והייתה מאד התחמקות מצידה..ישבנו יום אחד במשרד ופשוט סיפרתי לה שאני מאוהבת בה מאד (למרות פערי הגיל היא בת 57 ואני בת 27) ושאני מרגישה ממש קרובה אליה , היא לא הייתה בשוק מזה..היא אמרה לי שהיא מעדיפה לא לדבר על הרגשות האלו שלה ולהשאיר הכול כמו שהיה,שאלתי אותה אם היא מרגישה אלי יותר דברים מאשר לבת..והיא אמרה שהיא לא מוכנה לדבר על זה. בסוף היא חיבקה אותי ובזה זה נגמר. מאז אותו יום היחסים ביננו מוזרים לחלוטין.. יש מן רצון שלנו להתקרב ואז פתאם להתרחק בעיקר מצידה.. יום אחד כשהגעתי לעבודה לבשתי סוודר צמוד ומגפיים ארוכות-והיא פשוט בהתה בי במשך רבע שעה עשיתי את עצמי כאילו שלא ראיתי אבל ברגע שהמבטים שלנו נפגשו היא ישר הסתובבה.. מה קורה פה לדעתך? חשבתי אולי היא פשוט מפחדת כי יש לה משפחה..אולי זה מגעיל אותה? אני מבולבלת נורא.. אתמול הייתי ממש עצובה בעבודה והיא נגשה אליי ולחצה כזה את ידי ואמרה שהיא מאד אוהבת אותי. בבקשה תני לי קצה חוט. אני מנסה "לרדת" ממנה אבל קשה לי, ואני גם מרגישה את המבטים שלה שיש בהם משהו כזה שרוצה אבל לא יכול. הוסיף ששתינו דתיות. והשבוע היא אמרה לי שהיא הייתה רוצה להפגש איתי ערב אחד,אבל מאז היא לא יזמה כלום. למה היא רוצה להפגש? זה דייט? מצפה לתשובתך :-) תודה.

07/12/2011 | 23:39 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום לינוי, ראשית, כל הכבוד לך על האומץ בכך שפתחת את ליבך בפני האישה שאליה את נמשכת. זה בוודאי מעיד על כך שיש לך היכולת להתמודד עם הדברים החשובים לך ולא להירתע. שנית, הרושם שקבלתי מדבריך הוא, שהאישה אכן אינה במקום שבו את נמצאת. לא ידוע לנו אם זה מהעדר רגשות ומשיכה כלפיך, בדומה למה שאת מרגישה כלפיה או חשש מלהודות בדבר בגלל מצבה המשפחתי, החברתי, הגיל ועוד. אנו יכולים לשער השערות שונות , אך לא נדע את האמת לאשורה כל זמן שזה לא ייאמר מפיה עצמה. מה שכן מאד ברור, זו הבקשה שלה: שלא לדבר על הדברים להשאיר הכול כמות שהוא, כפי שאכן ציינת. לדעתי, יש מקום לכבד רצון זה שלה ולאחר שניסית לברר את הדברים ועדיין היא לא לקחה בכך חלק ולא נענתה למשאלתך, - נראה שעליך לצפות לצעד הבא מצידה, אם הוא בכלל יגיע. יתכן שכן, אך הכדור כרגע במגרש שלה ואת צריכה, בלית ברירה, -לחכות. יתכן שתזמין אותך שוב למפגש בערב ויתכן גם שלא. אנו לא נוכל לנבא באיזה אפשרות היא תבחר ומה גורם לכל ההתנהגות שלה ביחס אליך, הגם שיש לנו השערות מחד והתנהגות שמרמזת על קשר מיוחד אליך, כפי שציינת, מאידך. יתכן גם שהקשר מצידה של האישה הוא קשר אימהי כלפיך ותו לא. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים