שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/11/2011 | 19:12 | מאת: חסוי

איך זה שיש הרבה שאומרים שמצליחים ליצור קשר ריגשי עם נשים וקשר מיני עם גברים כלומר מתאהבים בנשים ולא בגברים ולא ההפך? כלומר לעולם לא שמעתי על ביסקסואלית שאמרה אני מצליחה ליצור קשר ריגשי עם גברים ומיני עם נשים?

26/11/2011 | 21:12 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חסוי, מהניסיון שהצטבר כאן בפורום, אני מניח שכוונתך בעיקר לביסקסואלים, כלומר, גברים הנמשכים לגברים ולנשים מבחינה מינית, כאשר לחלק מגברים אלה חשוב להדגיש שיחסי המין שלהם עם גברים הם נטולי-רגש. בחו"ל ובאנגלית אף רווח הביטוי MSN, קיצור ל-men who have sex with men, המציין גברים (רובם נשואים) שמקיימים יחסי מין עם גברים, אך לכאורה אינם הומוסקסואלים, לפי תפיסתם. עבורם המרכיב הרגשי בקשר בין גבר לגבר הוא החותם הסופי שיהפוך אותם להומוסקסואלים ומכך הם מבקשים להימנע בכל מחיר כדי להימנע מהסטיגמה ומפגיעה בדימוי העצמי הגברי הסטרייטי שלהם. אגב, יש להבדיל זאת מהומואים שיוצרים קשרי ידידות אלפטוניים קרובים ומוצאים שפה משותפת עם נשים סטרייטיות, אך אינם נמשכים מינית לנשים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

26/11/2011 | 22:14 | מאת: חסוי

זה היה מעניין מאוד לקרוא

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים