המשך ל"מבולבל"

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/11/2011 | 14:45 | מאת: אנונימי

אספר ביותר פירוט: מגיל קטן אני זוכר התגרות מינית גם מבנות וגם מבנים. משיכה רגשית תמיד הייתה לבנות ומעולם לא לבנים. המצב מבלבל, שכן ביומיום עיקר ההתגרות המינית שלי הוא מגוף גברי, ז"א הגירוי המיני הוא מיידי יותר כשמדובר בגברים, אך אני יכול להנות גם מצפייה בפורנו בו משתתפות נשים ואני נהנה לגמור תוך מחשבה עליהן. אל אותה בחורה אותה אני אוהב במשך 3 שנים אני בהחלט נמשך מינית מספיק על מנת לרצות לקיים איתה יחסי מין, ומגעים קרובים ואינטימיים איתה גורמים לי לזקפה. בשבוע האחרון אני טרוד באופן בלתי נסבל, תקף אותי פחד שמא אני הומוסקסואל, ואני מאונן על מנת להוכיח לעצמי כי אני נמשך גם לנשים. אגב, אני חושב שכדאי שאציין שתמיד הייתי שלם עם המשיכה המינית לגברים, אך לא עם ההגדרה הביסקסואלית. תמיד אמרתי לעצמי ש"אם אני נמשך לגברים מינית, ולנשים מינית ורגשית, אין טעם להגדיר את עצמי בי". בבקשה עזרה, החרדה לא עוזבת.

27/11/2011 | 16:44 | מאת: אנונימי

מתי אקבל תגובה?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים