בקשה מצעירים בעלי נטיות לא הטרוסקס'

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/11/2011 | 10:29 | מאת: גיתית

כמישהי שחוותה טלטלה רגשית עזה מהגילוי כי בן זוגי זה שנים רבות נמשך לגברים ואף מימש משיכתו, אני מבקשת מבחורים שכבר בגיל צעיר מגלים נטיות הומוסקס' או ביסקס' לא למהר להקים משפחה עם אישה וילדים למרות שהפיתוי גדול, ולהמתין עד גיבוש הנטיה באופן מוחלט, עד כמה שניתן. ד"ר גידי אכן מכוון אתכם לכיוון זה אבל כמי שסובלת למרות שבן זוגי חזר אלי ובגדול - מבקשת וממליצה נמרצות ונחרצות כי לא תמהרו להחליט ולאחר מכן להרוס בית שליו כשתחליטו כי אינכם נמשכים יותר לאישה שאתכם. לי זה לא קרה למזלי, אך לרבות אחרות כן. אל תהיו אנוכיים: נכון שמה שאישה מעניקה לא יעניק לכם שום גבר בעולם אבל גברים מעוררים מבחינה מינית עד גילים מתקדמים והנטיה תמשוך אתכם למחוזות אחרים מאחורי גבה של בת זוגכם - מה שרע לשניכם למעשה. אז אנא מכם! חישבו עלינו, הנשים.

24/11/2011 | 11:19 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גיתית, צר לי לקרוא על הקורות אותך ואני מאחל לך המשך חיים טוב יותר. אני גם מודה לך על כך השיתוף בחוויה שלך. זהו קול שלא נשמע מספיק. אני חייב להודות שגם אנשי מקצוע מזניחים את מקומה של האישה במצב המורכב הזה, אלא אם כן האישה היא זו שפונה לטיפול פרטני עבור עצמה. מטבע הדברים, הומוסקסואלים הנישאים לנשים ואינם נמשכים אליהן מבחינה מינית עושים זאת מתוך חרדה עצומה ובמצב הזה הם עסוקים הרבה יותר בעצמם מאשר ברווחתו של הצד השני. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים